Nu sätter golfsäsongen igång. Researrangören Club Med som är känd för att erbjuda premiumresor för aktiva människor har naturligtvis ett brett program av riktigt bra resorter där golf står i centrum. På hela 35 destinationer över hela världen erbjuds fantastiska golfsemestrar för alla från nybörjare till toppspelare.

För dem som vill utveckla sin golf finns välutbildade golfinstruktörer. Golflektioner ingår i priset på Club utan extra kostnad. För riktigt avancerade golfare finns resorter med banor i världsklass och på vissa destinationer kan man spela på nya banor varje dag. Och skulle man mot förmodan vilja ta en paus från golfen så erbjuder Club Med alltid en uppsjö av andra aktiviteter.

Sandpiper Bay, USA. Här, ett par timmar norr om Miami erbjuder Club Med en perfekt resort för de verkligt aktiva och sportintresserade. Club Med har här en egen akademi för tennis och golf utbildningar. Dessutom är vi mitt i Floridas fantastiska golflandskap med inte mindre än 15 golfbanor i området, förutom resortens egen 18-hålsbana.