Norwegian erbjuder nu 41 linjer mellan USA och Europa. Från och med december flyger Norwegian två gånger i veckan mellan södra Florida och Guadeloupe. På grund av den stora efterfrågan förra vintersäsongen kommer Norwegian erbjuda fyra avgångar i veckan mellan New York och Guadeloupe.

– För tre år sedan lanserade vi våra första USA-flygningar och responsen från amerikanska resenärer på låga priser och nya, mer miljövänliga plan har varit fantastisk. Det är därför glädjande att utöka erbjudandet mellan amerikanska fastlandet och den karibiska ön Guadeloupe, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Den nya linjen ger även Norwegians passagerare från Europa ett gyllene tillfälle att kombinera ett par dagar i Fort Lauderdale eller Orlando med exotisk semester i Karibien.

Förra vintern lanserade Norwegian flera linjer mellan amerikanska östkusten och de franska öarna Guadeloupe och Martinique. De nya linjerna tog emot väl av resenärer både i USA och på öarna och fortsätter i November.