Allt fler av Vings kunder bokar paketresor med reguljärflyg till en mängd långväga exotiska resmål världen över. Fram tills nu har försäljningen av reguljärflygspaket till exotiska resmål ökat med nästan 30 procent jämfört med samma tid i fjol.

– För den som vill bestämma allt från resmål och hotell till reslängd själv är reguljära paketresor det perfekta valet.Dessutom så gäller paketreselagen om det skulle inträffa något på resan vilket är en trygghet för många av våra kunder, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Vings gäster reser helst till Florida, Thailand, Dubai, Maldiverna och Mauritius. Men även Bali, Curacao och Sri Lanka är populärt. Och det är resmålen Dubai, Mauritius och Maldiverna som visar störst ökning i jämförelse med förra året.

– Att Florida ligger i topp är mycket tack vare våra kryssningspaket som oftast utgår från Miami Beach eller Fort Lauderdale. Våra kryssningspaket, som går att boka via webben, är en stor succé, och försäljningen har ökat med 278 procent det senaste året, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.