Nu utökar Ving programmet från metropolen Dubai och Floridas Venedig, Fort Lauderdale, med 8 nya kryssningar i samarbete med rederiet Costa Cruises. Ving har idag cirka 80 olika kryssningsrutter att erbjuda. Av dessa utgår ett flertal från storstäder som New York (Cape Liberty), Miami, Dubai, Barcelona och Rom (Civitavecchia) där en hotellövernattning sker innan kryssningen tar sin början.

– Med våra kryssningspaket möjliggör vi för våra kunder att även få upptäcka några av världens mest kända metropoler i samband med kryssningen. På så sätt får kunderna flera resor i en. Under rutterna görs dessutom många spännande stopp i olika storstäder. Det finns med andra ord alla möjligheter att hinna med både shopping, en god lunch och sevärdheter innan fartyget kastar loss och man kan njuta av livet ombord ute till havs, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Under kryssningarna i framför allt Medelhavet och Dubai, men även i Karibien, görs flera stopp i spännande storstäder. Allt kan upplevas i kombination med det bekväma livet ombord på några av världens största och modernaste fartyg. Medelhavet är det område som erbjuder allra flest storstäder under en och samma kryssning. Här lockar bland annat Barcelona och Palma med populära shopping- och restaurangstråk och Rom, Aten och Istanbul med sevärdheter i världsklass.

Det finns även möjlighet att besöka storstäder under kryssningarna i Karibien. Flera av kryssningarna utgår från New York, Miami och Fort Lauderdale där man kan passa på att utforska några av USA: s populäraste städer innan man ger sig av på sin kryssning.

I somras inledde Ving ett samarbete med Costa Cruises, vilket breddade kryssningsprogrammet ytterligare. Förutom 4 kryssningar från Fort Lauderdale i Florida med Costa Deliziosa, lanseras nu även ytterligare 4 nya kryssningar från den spektakulära metropolen Dubai med fartygen Costa Fortuna och Costa neoRiviera. Dessa kryssningar erbjuder bland annat möjligheten att se såväl Abu Dhabi som Dubai som lockar med världens högsta byggnad, världens största köpcentrum samt en av världens största moskéer.